Besplatna isporuka
  Garantovan kvalitet
  Najbolje cene na mreži
discover header discover header mobile
new device

glo™ ALTERNATIVA CIGARETAMA

100% DUHANA,
0 SAGOREVANJA*

glo™ je inovativni uređaj koji koristi najnoviju tehnologiju za zagrevanje duvana umesto da ga pali, pružajući potpuno jedinstveno iskustvo konzumiranja duvana. Ne proizvodi dim ili pepeo, a ostavlja znatno manju količinu neprijatnog mirisa na odeći i u prostoriji u kojoj se koristi.** Dolazi u elegantnom, kompaktno dizajniranom obliku, sa samo jednim dugmetom.

* Zagreva duvan, bez sagorevanja. Samo za 18+. Ovaj proizvod nije bez rizika i oslobađa nikotin, koji stvara zavisnost.

** Poređenje dima iz referentne cigarete 3R4F (sa približno 9 mg katrana) i pare proizvedene korišćenjem glo™, merenje 9 štetnih komponenti za koje Svetska zdravstvena organizacija preporučuje da se smanji u dimu cigareta. Ove karakteristike ne znače nužno da je ovaj proizvod manje štetan od ostalih duvanskih proizvoda.

DOLAZI U NEKOLIKO
STILOVA I BOJA

Novi glo™ hyper+ je inovativni tehnološki uređaj modernog dizajna koji se može prilagoditi vašem stilu.

IZABERI SVOJ
hyper uniq

OTKRIJTE KARAKTERISTIKE glo™ hyper+ UNIQ

banner thr banner thr mobile SAZNAJ VIŠE

*Na osnovu poređenja dima iz naučne standardne referentne cigarete (sa približno 9 mg katrana) i pare proizvedene korišćenjem glo™, merenje 9 štetnih komponenti za koje Svetska zdravstvena organizacija preporučuje da se smanji u dimu cigareta. Samo za 18+. Ovaj proizvod nije bez rizika i oslobađa nikotin, koji stvara zavisnost.

burn device deskburn device